Satisfactia si motivatia candidatilor sunt cruciale pentru succesul nostru. Apeland la noi, aveti garantia unor servicii de calitate, orientate spre nevoile dumneavoastra, avand ca scop final indeplinirea cerintelor clientilor nostri.

Consultanta

  • Orice demers spre o cariera profesionala stabila si ascendenta trebuie sa te reprezinte in fiecare etapa a evolutiei tale. Consilierii Activ Recruitment Grup te ajuta sa iti descoperi domeniile de interes, identificand impreuna cu tine profesiile care ti se potrivesc, iti ofera informatii privind tendintele de pe piata muncii si iti propune oportunitatile de cariera specifice profilului tau.
  • Iti cauti un loc de munca? Vrei sa evoluezi spre un loc de munca mai bun? Depune-ti CV-ul pentru cele mai bune locuri de munca. Activ Recruitment te ajuta in cautarea unui loc de munca, devenind astfel un partener in consolidarea pe care ti-o doresti pentru cariera ta.

Informeaza-te!

  • In urma depunerii CV-ului tau, consilierii nostri iti cauta un loc de munca in domeniul care te intereseaza. Pentru a-ti demonstra disponibilitatea, te rugam sa-ti reinnoiesti candidatura o data la 3 luni, astfel incat sa stim daca mai esti interesat de o misiune. CV-ul inregistrat in baza noastra de date are valabilitate 3 luni, la data expirarii, acesta fiind sters automat din evidenta.
  • Suport in construirea scrisorii de intentie.
  • Ajutor in redactarea unui CV Profesionist.
Puteti vizualiza ofertele active de munca la sectiunea CARIERA